madepro
Elza Oberholzer MadePro Connect

Elza Oberholzer

ФОТОГРАФ

Казвам се Елза Оберхолцер и съм от 10 години сватбен фотограф в страната на шоколада и кравите – Швейцария. 🙂 Както навсякъде, така и тук конкуренцията е голяма, особено в Цюрих, където живея. Сблъсках се с немалко предизвикателства и трудности, като начинаещ фотограф в бранша, но упоритостта и борбения ми дух ми помогнаха да оцелея и да стигна до мястото, където съм сега.

Сватбите за мен са не само бизнес, но и извор на страхотни емоции. Зареждат ме емоцианално и ме откъсват от динамичното ми ежедневие.

Моята фотография е романтична и естествена. Аз съм фен на неподправените емоции и спонтанните моменти. Целта ми е да снимам двойките такива, каквито са – автентични, естествени, често и закачливи. В повечето случаи просто ги оставям да си говорят, да вървят заедно, да се прегръщат, да танцуват.. Това ги предразполага да се отпуснат и да бъдат себе си. Понякога дори забравят, че съм там и ги снимам. 🙂 А когато съм сред гостите, често ставам невидима, тъй като много добре се смесвам с тях и така успявам да уловя интересни моменти. Това е моят стил на работа, който ми помага да привличам точните клиенти, с които ми е приятно, уютно и забавно.

Ако трябва с една дума да опиша себе си, бих казала, че съм мечтателка. 🙂 Но, не от тези, които летят из облаците, а стъпила на земята и работеща здраво над своите мечти. А те не са малко…

Обичам баланса. Той е един от ключовете към успеха.

Разбира се, обичам и да пътувам, и то много! Имам още много набелязани места по света, които искам да посетя. Но, има време за всяко нещо под слънцето…

Портфолио Elza Oberholzer