madepro
Rocio Vega

Rocio Vega

ФОТОГРАФ

Родена съм в Колумбия, но на 20 годишна възраст се преместих в Испания, за да следвам кинематография в Septima Ars, а след това професионална фотография и магистър по дигитална фотография в EFTI в Мадрид. От 16 години съм фотограф на свободна практика и създадох моя собствена компания – Veroa, а сега се идентифицирам като Momenticos by Rocio Vega (Големи моменти от Росио Вега). Моето лично развитие е тясно свързано с професионалното ми развитие – винаги уча и се развивам, и жадувам за живот и знания.

Емоциите създават нашите спомени. Нещата, през които сме преминали, всичко, което сме дълбоко сме преживели, остава съхранено в сърцата ни. Но паметта ни е крехка и фотографията тази, която кара тези замъглените спомени да възвърнат яркостта си, дава ни възможността винаги да помним тези мигове, които правят живота ни уникален. Страстта ми е по най-добрия начин да улавям тези големи моменти, тези малки мигове, в които душата се разголва и показва същината си. Преживявам всяка сватба като прекрасно тържество, като осъзнавам, че може би това ще е единственият момент, когато всички тези хора ще са на едно и също място по едно и също време; търся отношенията, връзките, които ги обединяват – тези, които ги вълнуват и които ги разплакват от щастие.

Моята конференция:

Преживяла съм неща, които силно са повлияли живота ми, и благодарение на които съм израснала до човека, който съм, и които определено са променили фотографията ми.

Нашите обективи говорят за нашия живот. Пътят към себеопознаването е пътят към това да откриеш собствения си глас и стил… Тези изображения, които заговарят сърцето ти, ще заговорят и други сърца.

Чрез моя опит ще покажа как се е развила фотографията ми и искам да предизвикам всички да намерят своя глас чрез техните истории.

Моята фотография са моите преживявания, моят път в живота.

Портфолио Rocio Vega