madepro
Serafin Castillo лектор на MadePro Conference

Serafin Castillo

ФОТОГРАФ

Мълчалив, дискретен, смирен…

Когато го срещнах, той ми каза, че няколко изречения са твърде много, за да го опиша, че той е много по-обикновен.

Едва сега наистина осъзнавам, че без да иска, той се беше пошегувал с мен. Тъй като един кратък текст в секция „за мен“ няма да оформи образа, който бих искал да имате, когато се опитвам да дефинирам, без особен успех, добродетелта на някой, който е способен да ви остави без думи с начина си на работа, което може да бъде обобщено в едно: ТАЛАНТ.

Той е Serafin Castillo. И аз, щастливият непознат, който днес има удоволствието да пише за някой, който е способен да улови любовта, където другите не намират нищо повече от сватбена снимка. Защото Серафин, като всички гении, не е човек на много думи. Още по-малко, когато говори за себе си и какво, почти без да знае, се е родил.

Ако го попитате, със сигурност ще каже, че е сватбен фотограф. Аз съм от онези хора, които точно когато мислят, че са видели всичко, животът ги изненадва с нещо, за което още не са готови. И това се случи с мен, когато без да осъзнавам, се озовах пред неговата камера, увековечавайки любовта си с жената на живота ми. Serafín е способен да те накара да се почувстваш толкова комфортно, че да забравиш, че той съществува. Да се оставиш да бъдеш понесен от инерцията, която те кара да обичаш, в ритъма на сърцето си, опиянен от този полъх на чист въздух… Защото зад камерата серафимът става невидим като въздуха.”

Serafin Castillo е посланник на Canon España и неговата работа е публикувана в списания като „Voge” „Hola” „Telva”.

Портфолио Serafin Castillo