madepro
Katarina Batuta

Katarina Batuta

ТРАВЪЛ ФОТОГРАФИЯ

Катарина Батута (Катарина Мандарина) е фотограф с богат опит и творчески директор на агенция HIISHII PHOTO, където работи заедно с партньора си Урос Висекруна.


Фотографията ѝ се отличава с уникален стил, който се проявява чрез творческата си визия и идеи. Вече повече от 15 години Катарина създава фотография, видеоклипове и рекламни кампании за популярни марки, клиенти и частни лица.


Катарина работи в областта на рекламата, дигиталните медии, екшън фотографията, и през годините се е превърнала в експерт по travel & leisure (приключенска) фотография.


Работила е за големи глобални марки като: Monster Energy (Официален фотограф за Европа), MINI (Глобален), BMW, CocaCola, Burn energy, Nalu Energy, Huawei, Telenor, Adidas, Samsung, Rauch, Philip Morris, TLC, Molson Coors, Ultra energy, Heineken, Nikon, Mares и др.

Това, с което е особено известна, е уникалната ѝ травъл фотография и приключенският стил на разказване на истории, които споделя със света чрез профилите си в социалните мрежи. Повечето от пътуванията ѝ имат този приключенски подход и тя винаги прекрачва собствените си ограничения, за да създаде изключителна фотография, докато пътува по света. Нейният фотографски стил е много креативен и тя добавя към това набор от (приключенски) умения и сертификати, които разширяват възможностите за създаване на фотография и видео – от гмуркане, свободно гмуркане, катерене, скачане с парашути, сноуборд и др.

Портфолио Katarina Batuta