madepro
Мартин Граховки

Martin Grahovski

РЕЖИСЬОР

Мартин Граховски е млад режисьор на 28 години, снимал в над 25 държави из Азия, Африка, Западна Европа и Америка. Приключенията на Мартин го карат да се изправи лице в лице с различни култури из света, давайки му възможност да документира техните истории. Част от тях са представени в неговите филми за устойчивостта и силата на човешкото и добротата. Най-ярките примери се намират в неговите преживявания в Непал след земетресението в 2016-та година, в Индия с един от най-големите безплатни медицински лагери, в Гана с вуду магьосници и техните погребални ритуали, в Мексико с местните фермери по пътя на какаото, в Киргизстан в отдалечени планински райони с местни овчари, в Япония да снима първия си личен филм за японската култура и безкрайните ѝ пейзажи, и много други.

Освен това Мартин е създателят на най-голямата туристическа кампания за България „3 Минути България“, на която той посвещава време си, след като се завръща в родината си.

През последните три години Мартин партнира активно с Canon Europe и Canon Bulgaria, като работи по филми, показващи древните традиции и културни забележителности на България. Също така, той е част от главните рекламни лица зад новата линия фотоапарати на Canon.

Портфолио Мартин Граховски