madepro

Мисия

Вярваме, че творчеството е възможност. Поривът да пеем, свирим, рисуваме, да разкажем история или да застанем зад камерата идва от създателя в нас. Ние имаме тази сила да изразяваме себе си, да решаваме проблеми и да сбъдваме мечти. Мade Pro e за всеки от нас. Ние сме общност от фотографи, видеографи, артисти, автори, иноватори и създатели.
Нашата основна цел е да допринесем за оформянето и развитието на среда, която да помага за развитието на отделния артист, автор, професионалист, но и да допринася за взаимовръзките между хората в общността. Стремим се чрез дискусиите и събитията на МadePro да дадем възможност за изява на автори от общността, да я разширяваме и отваряме, като каним за участие имена извън пределите на България. Вярваме, че подходящата среда се създава. Искаме да оставим своя принос, като помогнем на този процес с нашите събития. MadePro Conference, фотографската конференцията и всеки семинар, уъркшоп или дискусия които провеждаме, изграждаме заедно с общността, защото проблемите и предизвикателствата на автора, професионалиста, артиста стоят пред всички нас.
conference

MadePro Conference е най-голямото ни събитие. Там всички наши идеи и стремежи оживяват. Място, на което идваме заедно, създаваме приятелства, забавляваме се, споделяме своята страст, опит и умения. Платформа, която събира под един покрив професионалисти и артисти, ентусиасти и мечтатели.

MadePro организира уъркшопи, които създават връзки помежду ни. Помагат ни да се развием и оформим своята идентичност като автори. Ние се учим, правим и споделяме заедно с артисти и професионалисти.

ЗАЩО WORKSHOP?

Нашите уъркшоп – работилници са интензивни, кратки събития. Фокусът е върху практиката, а теорията заема по-малка част от времето. Всеки участник натрупва личен опит и преживявания и придобива умения чрез своята активност. Насочени са и към работещи фотографи, и към бъдещи такива.

КАК СЕ ПРОВЕЖДА?

Всяко събитие се сформира с предварително записване.
Най-често протича в рамките на 1-2 дни.
Групите са малки, от 5 до 12 човека.
Обучението е ориентирано към конкретна цел съобразно темата и жанра.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ?

Лично взаимодействие с лектора и задаване на въпроси на момента.
Индивидуално внимание към всеки от участниците и даване на персонални насоки за развитие.


Възможност всеки да подобри своите умения.
Общуването в групата спомага за оформяне на идентичността на автора.
Участниците изграждат по-трайни връзки и контакти.

КАКВО ОЩЕ?

Пряк контакт с компетентен ментор и разиграване на проблеми, които се срещат в ежедневието на фотографа.


Получаването на отговори на въпроси от “кухнята”, нови знания и умения.
Участниците в групата изграждат по-трайни връзки и контакти помежду си.


Вдъхновение и идеи.

КАКВО ОЩЕ?

Ако желаете да организираме workshop с конкретна тема и водещ пишете ни тук.

MadePro Conference

Ранно записване до 29 март